1. Ajuta un copil sarac, un copil bolnav 

Direcţionarea nu costă nimic.
Asociatia Ai vointa, Ai putere Oltenita Cont :
RO08RZBR0000060018897013
 
2. Colectam o carte 
O scoala uitata de lume are nevoie de o carte .
Direcţionarea nu costă nimic.
Asociatia Ai vointa, Ai putere Oltenita Cont :
RO08RZBR0000060018897013

3. Doneaza un ghiozdanel

Asociația Ai voință, Ai putere a adus zâmbete unor elevi din familii defavorizate, elevi de la scoală 3 Oltenița, care au primit ghiozdane, rechizite si hăinuțe. Mulțumim tuturor celor care au făcut să se întâmple acest zâmbet. mulțumesc echipei asociație: asistenta sociala, asistenta manager, partenerilor.

 

4. Depozitul de zambet http://givingtuesday.ro/initiative/depozitul-de-zambet/

# GivingTuesday este o zi in care lumea se uneste si constientizeaza faptul ca si cei saraci si neajutorati, au dreptul la un ZAMBET. Un gest mic poate avea un impact foarte important pentru copilasii ai caror familii nu au posibilitati, batranii care din putina lor pensie nu-si permit sa aibe strictul necesar, familii asistate social care se lupta cu saracia.

Campania Depozitul de zambet este la a doua editie si are ca obiectiv ajutorarea a 100 de persoane cazuri sociale din Oltenita si imprejurimi aflate in eveidenta asociatiei noastre.

5. Campanie anti-bullying

Știai că în România, 3 din 10 copii sunt excluşi din grupul de colegi, 1 din 4 copii a fost umilit în faţa colegilor şi 3 din 10 copii sunt ameninţaţi cu bătaia sau lovirea de către colegi?
Tocmai de aceea, Asociația „Ai Voință, Ai Putere” lansează , 20 martie, campania de informare și prevenire asupra fenomenului bullying „Stop bullying-ului în rândul tinerilor!”. Obiectivele pe care ni le propunem este să informăm cât mai multe unități școlare cu privință la agresivitatea între elevi, să consiliem victimele acestui fenomen și să prevenim viitoarele posibile conflicte. Susține această cauză și ajută-ne să ne facem auziți atât în mediul online, cât și în județele importante din țară!