Invat sa ma cunosc pe mine
Proiectul „Invat sa ma cunosc pe mine” este finantat de catre Mol Romania si Fundatia pentru Comunitate Program MOL pentru sănătatea copiilor in colaborare cu Asociatia „Ai vointa Ai Putere”, unde de acest proiect vor beneficia 20 de copii din medii defavorizate diagnosticati cu TSA (Tulburari din spectrul Autist). din zona Oltenita si Giurgiu!
Multumim pe acesta cale Fundației pentru Comunitate si Mol Romania Program pentru sanatatea copiilor pentru tot sprijinul acordat!
Impreuna putem face minuni pentru acesti copilasi!
Proiect finantat cu 25 000 lei
Anul 2019
Eveniment Ziua Halloween
Vreau sa stiu, Vreau sa invat! 07.10.2017 -22.10.2017
Evenimentul se adreseaza unui numar de 20 elevi de diverse varste :intre 8 si 13 ani. Evenimentul va fi desfasurat in cadrul asociatiei Ai vointa, Ai putere din Bld. Tineretului nr.22 . Scopul acestui eveniment este de a invata acest numar de elevi , cum sa faca un joc educational in programul java si totodata cu ajutorul partenerilor nostrii RaymondMedia SRL firma de IT care impreuna cu unul dintre specialisti, elevii vor invata ce inseamna programul java, cum pot sa faca un joc educational si totodata sa faca albume de foto online din timpul activitatilor. Act1: identificarea elevilor din scolile din Mun. Oltenita jud. Calarasi Act. 2: prezentarea evenimentului de catre asociatie si parteneri, copiilor si parintilor avand si un coffe beak Act 3: Un specialist IT din partea RaymondMedia care le va prezentinta softul java, implementare si constructia jocului. Act 4 : Elevii vor avea 4 zile pe saptamana cand vor invata, si va fi asigurata o masa pentru toti 20 pe toata perioada evenimentului,a unui Roll-Up privind evenimentul cu siglele partenere , a unui hard extern unde se vor stoca toate jocurile si imaginile, achizitia a 10 diplome-  finanantat de Asociatia Techsoup Romania  cu 300 de euro

Permis de Viitor finantat de Fundatia Pentru Comunitate si Mol Romania
Vointa isi spune cuvantul! Fundatia pentru Comunitate si Mol Romania care finanteaza diverse proiecte in sprijinul tinerilor, mentorilor, sportivilor si a copiilor cu probleme de sanatate. In cadrul asociatiei noastre, avand Acreditare Asistenta Sociala, am urmarit cazurile fiabile pentru Programul Permis de Viitor si am propus 6 TINERI dintre care 3 au castigat finantare: Panciu Irina din Oltenita, Estera Paun din sat Stancea, com. Spantov si Vasile Andrei Mihai din Oltenita . Tineri plini de vointa, cu multa intelepciune, fiecare dintre ei luptand pentru viitorul lor. Astazi au fost nominalizati castigatorii printre care si cei trei tineri propusi de Asociatia Ai vointa, Ai putere pentru finantarea Scolii de soferi. In calitatea mea de presedinte al Asociatiei, tin sa multumesc din suflet Echipei din cadrul Fundatie pentru Comunitate Cluj si MOl Romania, Felicit din tot sufletul tinerii castigatori si voi acorda pe toata perioada scolii de soferi tot sprijinul si totodata voi monitoriza evolutia si sa aibe rezultatul final: Permisul de conducere!


Iubeste Viata, Iubind Natura!

Asociatia Ai vointa, Ai putere Oltenita a castigat Proiectul ,, Iubeste
Viata, Iubind Natura,, finantat de catre Fundatia Pentru Parteneriat –
Spatii Verzi – Mol Romania in valoare totala de 9000 lei plus o cofinantare
de 2380 lei, adica 11.380 lei valoarea Proiectului.
Proiectul isi propune amenjarea in curtea Spitalului Oltenita a 500 m
patrati intr-o oaza de liniste (spatiu verde – poza) . Proiectul se va
desfasura impreuna cu Elevii Liceului Ghica, Voluntari cat si angajatii
Spitalului Oltenita. Proiectul se va desfasura in perioada 1 Aprilie – 30
IULIE 2018 . Multumim din suflet increderii acordate!